aktiviteter

VBK:s årsmöte ägde rum den 29 februari kl. 13:00 i Gamla skolan  i Väjern
Årsmöteshandlingar, se under NYHETER/INFO

strandstädning

Väjerns kustremsa behöver städas årligen. Det hjälps vi åt med vår och höst. Vi träffas vid klubbstugan för detta trevliga arrangemang. Detta är en aktivitet i samarbete med Idrottens miljöorganisation STÄDA SVERIGE

Teknikträff - översyn av flytvästar

Styrelsen planerar för en teknikträff i början av juni i Gamla skolan i Väjern.
Inställd 2020

Nästa Arbetsdag i hamnen

Medlemmarna hälsas välkomna till lite praktiskt  arbete med klubbstugan och förrådet inför vintern. Vi tar upp ekan för vinteruppläggning och sätter upp belysning inför julen m. m..  Vi tar naturligtvis en fika i anslutning till arbetet. Mer info kommer senare.

båtutflykt

Båtklubbens årliga utflykt. Kommer i slutet av juli 2021. Inbjudan och mer info kommer senare.

skALDJURSKALAS

Intälld 2020.

våra onsdagsträffar

Varje onsdag kl. 19.00 i ses vi i klubbstugan för lite trevlig samvaro med kaffe. Det kan bli bildspel eller någon föreläsning. Temakvällar annonserar vi om i förväg via mail. Välkomna!