2022-05-11
Då vi gjorde en intressekoll om lite olika utbildningar så har vi fått tillbaks ett stort intresse för
detta och speciellt förarintyg, vi kommer att kolla videra på detta och se hur vi kan lösa det på
bästa sätt mer info kommer på mailen om utbildningarna.

Nu kör vi våra onsdagsträffar (19.00) igen så har ni inget för er kom förbi och prata lite och ta en kopp kaffe. Välkomna.

2020-10-19
I lördags fixade vi i och runt klubbhuset, båtarna är upptagan och ligger säkert inför höst/vinter. Vi fick hängt upp en ny markis vid altanen och högtryckat ner vid upptagningsrampen där den nya bommen ska upp mm. Vi var drygt ett tiotal som fixade med detta. Vi tackar ödmjukast för hjälpen!

2020-09-14
Då har vi gått igenom alla förslagen som vi fick in från krabbtävlingen i somras och vi fastnade för Bianca, ett namn som vi tycker har anknytning till Väjern, kul!

Detta fina förslag fick vi av Tim Johansson.

Du kan ändra denna exempeltext. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Donec libero. Suspendisse bibendum. Cras id urna. Morbi tincidunt, orci ac convallis aliquam, lectus turpis varius lorem, eu posuere nunc justo tempus leo. Donec mattis, purus nec placerat bibendum, dui pede condimentum odio, ac blandit ante orci ut diam.

Läs hela inlägget »
2020-08-25
Årestskräftskiva - inställd
2020-04-04
Strandstädning
2020-02-13
Bilder från stormen 10/2-2020

Årsmöteshandlingar 2022

Årsmötet äger rum den 6 mars kl 16.00 Digitalt från Väjern.

GDPR - integritetspolicy

Hjärtstartaren i klubbstugan