.

2020-10-19
I lördags fixade vi i och runt klubbhuset, båtarna är upptagan och ligger säkert inför höst/vinter. Vi fick hängt upp en ny markis vid altanen och högtryckat ner vid upptagningsrampen där den nya bommen ska upp mm. Vi var drygt ett tiotal som fixade med detta. Vi tackar ödmjukast för hjälpen!

2020-09-14
Då har vi gått igenom alla förslagen som vi fick in från krabbtävlingen i somras och vi fastnade för Bianca, ett namn som vi tycker har anknytning till Väjern, kul!

Detta fina förslag fick vi av Tim Johansson.

Kräftskivan som vi normalt har i september varje år kommer inte att genomföras i år då vi fortfarande lever med Covid, vi hoppas att det ser bättre ut inför nästa år och hoppas vi kan genomföra den då.
MVH

Läs hela inlägget »
2020-04-04
Strandstädning
2020-02-13
Bilder från stormen 10/2-2020

Årsmöteshandlingar 2021

Årsmötet äger rum den 7 mars kl 16.00 Digitalt från Väjern.

GDPR - integritetspolicy

Hjärtstartaren i klubbstugan