2022

Den 17/9-22 har vi blivit tilldelade en städdag vi gör detta i samband med en fixardag, mail med mer info komme

Läs hela inlägget »

I Sotenäs Kommun får man numera inte tvätta av båten om det inte görs på en spolplatta som kan fånga upp giftigtavfall och det finns inte vid Kranen/Rampen så där får man inte lov att tvätta båten längre. Båtklubben har tillgång till spolplattan ute vid Tumlaren, där finns vatten och högtryckstvätt som man kan disponera mot en liten avgift, för medlem 300kr och icke medlem 500kr. Vi tycker det är väldigt kul att vi kan erbjuda våra medlemar och icke medlemmar ett alternativ som är bra för vår miljö. Instruktioner om hur man går tillväga kommer att finnas vid klubbstugan och vid spolplattan

Läs hela inlägget »

Tack för att ni skänker era burkar i våra kärl. Det är ett välkommet bidrag till vår nya toalett som vi håller på att bygga. Tänk på att vi tar emot utlänska burkar också!

Läs hela inlägget »
Etiketter: pantamera

Nu kör vi våra onsdagsträffar (19.00) igen så har ni inget för er kom förbi och prata lite och ta en kopp kaffe. Vi kommer att fixa med den nya toaletten och försöka hinna med pantamera. Välkomna.

Läs hela inlägget »
Etiketter: toalett, pantamera

INSTÄLLD pga lågt intresse - Nu har vi bestämt datum för båtturen det blev den 15 augusti, en tur till Gullmarn blir det, kolla mailen för mer info om detta eller hör av er till oss på kontakt@vajernsbatklubb.se så kan vi berätta mera.

Läs hela inlägget »

Då vi gjorde en intressekoll om lite olika utbildningar så har vi fått tillbaks ett stort intresse för
detta och speciellt förarintyg, vi kommer att kolla videra på detta och se hur vi kan lösa det på
bästa sätt mer info kommer på mailen om utbildningarna.

Läs hela inlägget »

Årsmöteshandlingar 2024

GDPR - integritetspolicy

Hjärtstartaren i klubbstugan

Arkiv

Senaste nyheter

Båtägarguiden

En intressant broschyr från Svenska Sjö, som alla båtägare har nytta av  i båtlivet. Gå in på Svenska Sjös hemsida www.svenskasjö.se. Ladda ner: SvenskaSjo-batagarguide.pdf

Sponsorer